Tijd: | Statistieken
Welkom gast, log in om te kunnen spelen. Als je nog niet aangemeld bent, registreer je dan!
Nieuwsarchief

Berichten systeem
Beste spelers,

Het berichten systeem zal (weer) wat worden aangepast. Er wordt onderscheid gemaakt tussen persoonlijke berichten en meldingen. De meldingen zijn de standaard berichten van OSS (Huiswerk niet gemaakt, aanval, gang chaos, uitgekocht, enz.). De persoonlijke berichten zijn de berichten die je zelf verstuurd en de gang berichten.

Bij dit onderscheid komt meteen een nieuw onderscheid. De persoonlijke berichten worden na 20 dagen automatisch verwijderd (tenzij ze gearchiveerd zijn, alleen voor lid+), en er komt een limiet van 50 berichten in je inbox (75 voor lid+). Ook zal er een limiet van 75 voor het archief komen.

Als iemand een bericht naar je wilt sturen terwijl je inbox vol zit, zal er een melding komen dat de ontvanger geen ruimte meer heeft in zijn/haar inbox. Het bericht kan dan dus niet verzonden worden! Gang berichten worden wel altijd verzonden.

Bij de meldingen is er geen limiet in je meldingen box. Wel worden deze berichten al na 5 dagen verwijderd! Deze berichten kan je ook niet archiveren.

Mvg,
Michiel
Geplaatst door Michiel op 22-01-2006
Terug naar nieuwsarchief


Er zijn momenteel nog geen reacties.